Cercar al bloc

divendres, 23 de novembre del 2007

Passin i vegin!

Intentaré recomençar amb l'activitat d'aquest blog. No asseguro res. M'interessaria que aquesta activitat fos més o menys igual de freqüent als dos blogs: Protocolo7 i Petit diari .



Així que haig de tornar a fer una entrada de benvinguda, si no és molèstia, és clar.



En aquest blog no hi ha res d'interessant. Els que hagin visitat Protocolo7, segurament se n'hauran adonat que del què escrivim és bàsicament el què ens passa pel cap. Normalment som els últims en assabentar-nos de les coses, així que només us podem oferir el nostre punt de vista dels diferents temes que podem tractar.



Per cert, la imatge d'entrada la canviaré. Em resulta una mica violent veure'm a mi mateixa com si fos un pòster, Personalment, a part de l'egocentrisme que es pugui despendre d'aquest encapçalament, m'encanta la foto estèticament parlant i s'escau amb els colors del blog.



Segurament posaré com a administrador també a Moreloth (quan m'enrecordi), encara que possiblement no escriurà massa; prou feina té per escriure a Protocolo7.



Fins al proper post. ^^

Sobre el blog:

Aquest blog no és regular ni freqüentat. Si us fa il·lusió veure alguna cosa que mereixi mínimament la pena publicat per mi, visiteu:

PROTOCOLO7

Blog compartit per:
L'Aighash i en Moreloth