Cercar al bloc

dissabte, 2 de juny del 2007

PROTOCOLO7

A veure... XD aquest blog és com si no existís, així que... us dono aquesta direcció: http://protocolo7.blogspot.com Allà segur que hi sóc ^^.

4 comentaris:

Madam Beus ha dit...

Què és això, per Déu? Què m'he perdut? Què has fet amb el teu pobre Protocol 7? Dubto que li hagis deixat el comandament a Moreloth.. em compadeixo d'ell :( Noves blogs i.. I damunt en català! Quin blasfemia! A qui se li ocorre semblant atrocitat! T'afegeixo a la meva llista negra, has de saber-lo.

(Beus sacseja el cap al costat esquerre, amb mirada altiva, profundament indignada)

Madam Beus

Aighash ha dit...

Bicha (en català ¿cuca? XD), la primera que comenta al blog!

XD En teoria era per ficar treballs i altres coses rares que feia en català. La pràctica és que la manera d'ignorar aquest blog per alguns podria ser considerada d'indecent.

En fi XD, no esperava veure que estiguessis profundament indignada -__-. Normalment no m'envien opinions i vaig esquivant els dards untats amb curare de les sarbatanes gràcies a la centúria d'àngels de la guarda que (segons Moreloth) m'envolta.

Sobre això de deixar en mans de Moreloth Protocolo7:

Evidentment deixar en mans de Moreloth el blog és com deixar-lo en mans de sir Roman XD. Li estiraré les orelles a veure si posteja algun dia (crec que ho farà d'aquí a poc, ara està al tren de camí a Granada).

En fi. Una abraçada!

Madam Beus ha dit...

ja, ja, Moreloth, et toca cuidar Protocol 7! Fes-lo per Aigash! (Aigash posa cara de petit conill agonitzant..)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Sobre el blog:

Aquest blog no és regular ni freqüentat. Si us fa il·lusió veure alguna cosa que mereixi mínimament la pena publicat per mi, visiteu:

PROTOCOLO7

Blog compartit per:
L'Aighash i en Moreloth